Számlázás online felületen

A mostszamlazz.hu online felületén töltheted ki számláidat, melyek a NAV által is 100%-osan elfogadottak. Kifejezetten mikro, kis- és középvállalkozásoknak illetve adószámmal rendelkező magánszemélyeknek hozták létre ezt az egyszerű és INGYENES megoldást.

1994 óta fejlesztünk számlázó programokat. Ez a szenvedélyünk. Rögeszménk, hogy segítsünk neked a számlák zűrzavaros és túlbonyolított világában. Harcot hirdettünk a kézi számlatömb ellen: rendszereink korlátozásoktól mentesen, teljesen ingyenesen váltják le a kézi körmölésű számlákat.

A MostSzámlázz legújabb gyermekünk: elsősorban mobil használatra ajánljuk, de persze asztali számítógépen is remekül működik. Tíz évvel idősebb testvére, a Számlázz.hu, Magyarország legnépszerűbb felhő alapú számlázóprogramja. Több mint húszezren használjuk nap, mint nap.”

Ezt lehet olvasni a szamlazz.hu online felületének egyik rovatában, mely a létrehozók szándékát tükrözi.

A programot nem kell letölteni, vagy telepíteni, telefonról illetve PC-ről is elérhető. Amikor először használod a felhőszolgáltatást, nincs szükséged regisztrációra, azonnal kitöltheted a számlát. Itt minden szükséges adatot megadsz, és ezzel már be is regisztráltál a szamlazz.hu felületére, már csak a jelszavadat kell megadni. Akinek régebbről van szamlazz.hu-s accountja, azzal is igénybe veheti a szolgáltatásokat. A programot folyamatosan frissítik így mindig az aktuális számviteli szabályoknak megfelelően működik, ráadásul papír és elektronikus számla is kiállítható vele.

Amennyiben könnyíteni szeretnéd céges teendőidet, köztük a számlázást,ezt a programot ajánljuk neked!!!

By | 2017-05-23T16:57:19+00:00 szeptember 8th, 2016|