Tóth Tamás – Elektromos infrafűtés

 „El kell kezdeni! Lépésről lépésre haladni, nem szabad feladni!”

 

Tóth Tamás, elektromos infrafűtés szakértő hitt abban, hogy megváltoztatja az emberek berögzött gondolkodásmódját. Ezért mindent megtett, hogy népszerűsítse az új, gazdaságos és egészséges fűtést. Ma már menhelyeket, alapítványokat támogat a fűtő termékek elhelyezésével, és továbbra is segíteni szeretne a rászorulókon.

 

– Hogyan és mikor jött az ötlet?

2012-ben költöztem fel Budapestre, ekkor egyik nagyon kedves barátom, üzlettársam hívta fel a figyelmem az intelligens fűtőfóliára. Külföldön egyre inkább teret nyer az egészséges és gazdaságos infrafűtés. Itthon ebben az időszakban szinte még sehol nem létezett. Úgy gondoltam, érdemes olyan dologgal foglalkozni, amivel az elsők között lépünk piacra.

– Hányan dolgoznak a projekten? 

Nem tudok pontos számot mondani. Úgy vélem, nem lehet ide csak az irodában tevékenykedőkkel számolni. Megbízható szerelőink, viszonteladóink, tervezőink is egy nagy család részét képezik, együtt haladunk a közös cél irányába.

– Mivel foglalkoznak pontosan? 

Elektromos infrafűtéssel, azon belül intelligens fűtőfóliával tevékenykedünk. A pontos feladatunk az emberek nézőpontjának a megváltoztatása, hogy megismerjék az új, gazdaságos és egészséges fűtést. Ha valaki építkezik, felújít, elkerülhetetlen a fűtés az ingatlanba. Mi ezen rendszerek megtervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Legyen az fal, padló vagy mennyezetfűtés. Egyre több felkérés érkezik hozzánk, hogy speciális igényeket is kielégítsünk. Gondolok itt akár egy templom fűtésére, gyárak, raktárak helyi fűtésére, vagy csak ha valaki nem szeret havat lapátolni télen, akkor ezek jégmentesítésére. Volt már telepítésünk kültéri autómosóba, szintén hogy télen ne csúszkáljanak az ügyfelek.

– Mik a célok, vágyak, álmok? 

Cél, hogy ha valakinek fűtés jut eszébe, akkor azonnal a mi intelligens infrafűtésünk jusson eszébe. Szeretném, ha hamarosan minden nagyobb városba lenne viszonteladónk, ahová a kedves ügyfél be tud menni, és kipróbálhatja ezt az egészséges fűtést. A világ a gazdaságosság és az egészséges trendek irányába halad. Szeretnénk részt venni ebben mi is, jobbá tenni ezt a földet. A napenergia segítségével egy teljesen ingyenes, egészséges fűtést tud vásárolni ügyfelünk.

– Mik a további tervek? 

Folytatni azt, amit elkezdtünk, és kitartani céljaink mellett. Idei évben már eljutottunk arra a pontra, hogy támogatunk menhelyeket, alapítványokat. Szeretném ezt tovább vinni, és segíteni a rászorulókon.

– Milyen akadályokkal találkozott? 

A legnagyobb  akadály talán az, hogy a szomszédban élő Marika néninek még nem ilyen fűtése van, így nem tudja kipróbálni. Az emberek többsége, nehezen vált a berögözött szokásain. Ilyen a mi technológiánk is. „Hogyan lesz meleg a lakásban, ha nincs radiátor?” szokták kérdezni. Ilyenkor bekapcsoljuk a mintadarabokat, és azonnal jönnek a pozitív csalódások.

– Milyen tippeket/trükköket tud adni a kezdő, friss vállalkozóknak, lelkes projektvezetőknek? 

Ha van egy jó gondolata, ne hagyja veszni! Felesleges megkérdezni a családot, barátokat mi a véleménye  róla. El kell kezdeni! Lépésről lépésre haladni, nem szabad feladni! Legyenek köztes célok, ne csak egy nagy! Jutalmazzuk meg magunkat minden siker után!

További részletek:

http://www.futofolia.hu/

By | 2017-05-23T16:56:41+00:00 szeptember 8th, 2016|