A VÁLLALKOZÓI SIKERTÖRTÉNETED 10 KULCSA

1, Ambíció

A legfontosabb az elhatározás. Tűzz ki célokat és ne félj elérni őket, válassz egy utat és indulj el! Ha megvalósítottad az álmaid, álmodj újakat!

2, Ötlet

Sajnos nincs recept. Gondolkodj el, hogy mivel foglalkoznál szívesen, mi lehet igény a piacon, mi az, amire még más nem gondolt vagy amit sokkal jobban csinálnál.

3, Tudás

Hiába akarod, tudnod is kell! A vállalkozásvezetés egy szakma, amelybe bele lehet tanulni. Hogy mit tanácsolunk? Olvass sokat ( pl. vallalkozzitthon.hu oldalt), járj tréningekre, képzésekre, tanulj a már sikeres vállalkozóktól és

IGEN! Tanulj mások hibáiból – ez bármennyire is közhelynek hangzik.

4, Tapasztalat

A tapasztalat a legnagyobb kincs, amit csak hosszú évek alatt tudsz megszerezni! Sajnos ez az amit Master Card-dal nem lehet megvenni Járj nyitott szemmel és tanulj minden döntésedből…..

5, Kitartás

Ha nehézségekkel találkozol, ne gondold meg magad és ne torpanj meg! Az akadályokat tekintsd kihívásoknak és minden egyes megoldást egy-egy győzelemnek!

6, Tőke

Az induláshoz mindenképpen szükség van anyagi befektetésre, például eszközökre, könyvelőre, bérekre és egyéb költségekre. Ezért fontos, hogy tájékozódj, a vállalkozás alapítása előtt, hogy egyáltalán milyen vállalkozási formát érdemes választanod, a kezdeti helyes döntéssel is jelentős költségektől mentesülhetsz meg!

7, Kapcsolatok

Partnerekre, beszállítókra, alvállalkozókra neked is szükséged lesz. Együtt mindig könnyebb!

8, Nyitottság

Mindig legyél nyitott a vállalkozásoddal új piacok, új együttműködések, új marketing megoldások vagy új üzleti lehetőségek felé.

9, Döntés

Vállalkozóként kulcsfontosságú a határozottság, hiszen sokszor fogsz meghatározó döntéshelyzetbe kerülni.

10, Magatartás

Cégvezetőként az egyik legfőbb erény az emberség és a korrekt üzleti magatartás.

2017-05-23T16:49:33+00:00